Cu sau FARA folie ? Pai sa mai pun si folie , are vreun rost ? sunt intrebarile pe care un consultant in vanzari pentru sisteme de invelitoare le primeste destul de des.
Din dorinta de a scadea pretul unui sistem de invelitoare, beneficiarul unei viitoare locuite cauta sa faca compromisuri. Compromisuri care fara sa stie vor afecta confortul in timp al intregi case.
Acoperisul este piesa care inchide intreaga constructie, acesta protejand intreaga casa de ploaie , vant , zapada , gheata . De aceea sistemul de invelitoare pentru acoperis trebuie sa fie complet. Un sistem de invelitoare complet pentru acoperis cuprinde toate elementele necesare, functie de configuratia acestuia, pentru o izolatie completa.
Sistemul de invelitoare metalic tabla tip tigla este cel mai des sistem de invelitoare , tabla tip tigla pentru acoperis fiind usoara , rezistenta in timp crescuta , modele diversificate, gama larga de culori , montaj rapid , costuri reduse.
Ce trebuie sa stim la sistemul de invelitoare tabla tip tigla pentru acoperis este faptul ca acesta va condensa.

Datorita diferentelor de temperatura pe parte dorsala va aparea condensul. Aici intervine folia anticondens. Acesta are rolul de a prelua condensul si al descarca in sistemul pluvial jgheaburile montate. In lipsa foliei anticondens tot condensul format se va scurge liber in izolatia facuta in cazul mansardarii , sau pe tavan.
Cantiatea de condens aparuta difera, funtie de diferentele aparute, dar indiferent de situatie cantiatate de condens este insemnata.
Folia anticondens este de mai multe tipuri ele difera prin densitate pe metru patrat :

90 grame / metru patrat
100 grame / metru patrat
115 grame/ metru patrat
120 grame/ metru patrat
140 grame /metru patrat
150 grame/ metru patrat
180 grame / metru patrat
200 grame/ metru patrat

Densitate face preluarea condensului sa fie crescuta, cu cat densitatea este mai mare cu atat poate face la o camtiate de condens mai mare.
Concluzie , folia anticondens este indispensabila la un sistem de invelitoare, nu vei face economie renuntand la folia anticondens , iti vei garanta aparitia problemelor pet imp indelungat.
Exemplu clar de cantitatea de condes aparaut

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !