Adreseaza-ne o intrebare

Pentru a ne adresa o intrebare foloseste formularul de mai jos:

Intrebari adresate de clientii PeAcoperis.ro

  • De ce table tip tigla?

Sistemele de invelitoare table tip tigla sunt sisteme de invelitoare folosite cu rezultate remacabile inca din vremuri timpurii. Tabla tip tigla a fost gandita la inceputuri pentru renovarea acoperiselor tocmai pentru avantajele pe care le are :modul de montaj, montaj rapid , montaj usor , cu durata de exploatere si de viata lunga. \tabla tip tigla mai prezinta urmatoarele avantaje gama larga de culori iar divesitatea formelor tiglei fiind una foarte mare.

  • Cum stiu care este cea mai buna tabla?

In functie de arhitectura casei, de ambientul inconjurator table tip tigla trebuie aleasa pentru a pune in valoare calitatiile arhitecturale. Tigla metalica difera prin desingul profilului tiglei metalice, finisajul exterior care poate fi unul lucios , finisaj mat sau unul superior. Calitatea materiei prime din care este realizata aceasta diferin prin calitatea tratamentului pe care miezul de otel il are, acesta fiind diferit in fuctie de producator, model si finisaj.

  • Sa mai pun folia anticondens?

Probabil este una dintre cele mai des intrebari intalnite. Din dorinta de a economisi si din lipsa consilierii de specialitate oameni incearca sa reduca costurile sistemului de invelitoare prin toate mijlocele. Ce trebuie stiut inca de la inceput este ca sistemul de invelitoare de tabla condenseaza indiferent de producator. Folia anticondens are un rol important pentru a prelua condensul format pe dosul tiglei metalice, pentru a nu ajunge in stratul de izolatie unde ar creea mari probleme. Deci folia anticondens trebuie montata?

  • Cat ar costa fara jgheaburi si burlane?

Sistemul de drenaj ca de altfel toate accesoriile sunt importante. Montajul acestora este mai devreme sau mai tarziu obligatoriu acestea avand un rol de drenaj al apei. Deci costurile pentru achizitionarea lor nu este redusa ci amanata la care se vor adauga costurile pentru montaj care la momentul montajului sistemul de invelitoare de obicei acesta este inclus in montajul sistemul de invelitoare.

  • Montajul acoperisului?

Etapa montajului este una foarte importanta pentru a putea benefia de o exploatre cat mai lunga a sistemului de invelitoare. Montajul corect realizat face da durata de viata a acoperisului sa creasca. Montajul corect al acoperisului te freste de viitoarele probleme de inflitratie cea ce setreduce in probleme. Montajul sistemului de invelitoare trebuie executata de personal calificat autorizat care poate oferi garantie pentru lucrarea executata.

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !