Ofertă în 12 Ore* sau folia anticondens GRATUIT

Pentru că știm cât înseamnă timpul de reacție, iar promtitudinea reprezintă una din valorile noastre, ne angajăm să răspundem solicitării de ofertare în cel mult 12 ore de la lasarea ei către noi.

Orice întârziere din partea noastră, indiferent de motiv, raspunsul fiind trimis după cele 12 ore alocate, face să beneficiați de folia anticondens pentru acoperiș gratis.

*în zilele lucrătoare, exceptând Sărbătorile Legale

Livrare in 48 – 72 ore sau discount 10%

Pentru că timpul de livrare este foarte important și am inteles acest lucru, ne angajăm să onorăm toate livrările în cel mult 72 ore de la comandă.

Orice întârziere a materialelor pentru acoperiș, peste cele 72 de ore alocate, aduce o reducere de 10 % la costurile sistemului de drenaj (jgheab/ burlan/ accesorii) din valoarea inițială de pe ofertă.

*în zilele lucrătoare, exceptând Sărbătorile Legale

Suport montaj

Pentru că montajul are un rol important, în situația în care acesta este realizat in regim propiu, veți avea la dispoziție specificațiile conforme ale producătorului de table tip țiglă pentru acoperiș, urmând ghidul de montaj pe care-l punem la dispoziția clientului.

Astfel puteți urmări și verifica corectitudinea modului de montaj.

Mentenanță GRATUITĂ

Acoperișul, ca orice parte componentă a casei, are nevoie de o revizie periodică.

Asiguram Gratuit, prin echipele de montaj, urmatoarele servicii periodice:

Curățarea sistemului de drenaj (jgheab/ burlan/ accesorii) – de frunze depuse sau alte obstacole
Verificarea garniturilor de etansare EPDM ale șuruburilor
Verificarea etanșeității cordoanelor de silicon în zonele unde a fost folosit.
Mentenanța se face gratuit cu echipe de montaj experiementate, la o perioadă de 2 ani de la montaj, în baza facturii de achiziție a materialelor și a garanției la montaj.

GARANȚIA PREȚULUI

Pentru că suntem experți în domeniu, garantăm pentru devizele noastre, astfel veți fi siguri de prețul stabilit inițial, fără costuri suplimentare.
Daca din diverse motive omitem anumite lucruri sau cantități, suportăm costul pentru toate materialele neluate în calcul, necesare acoperișului dumneavoastră.
Garantăm prețul final prezentat în oferta inițială.

Acoperiș în rate

Dacă bugetul tău nu acoperă investiția pentru a rezolva problema acoperișului, venim în ajutorul dumneavoastră cu un Sistem de Rate avantajos.
Poți achiziționa de la noi, un sistem de învelitoare pentru acoperiș – table tip țiglă, în rate simplu și convenabil.

*prin TBI Finance

Detalii

Garanția montajului

Garanția montajului

Colaboratorii noștri pentru etapa de montaj sunt calificați în montajul sistemelor de învelitoare pentru acoperiș – tablă tip țiglă.

Fiecare lucrare efectuată este realizată în conformitate cu cerințele producatorului și sunt însoțite de certificat de garanție pentru montaj.

Garanția producătorului

Am înteles importanța acoperișului, iar investiția este una pe termen lung, de aceea partenerii noștri sunt producători de top în domeniul sistemelor de învelitoare pentru acoperiș – tablă tip țiglă.

Toate produsele comercializate de noi sunt însoțite de factură, certificat de conformitate și garanția dată de către producător .

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !