Despre Sistemul Pluvial

Sistem profesional de învelitoare acoperiș
Solicită o ofertăCalculator acoperiș

Sistemul pluvial numit si sistem de evacuare controlata a apei pluviale de pe acoperis sau sistem de colectare si scurgere a apelor pluviale, asa cum ii spune si numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperis si a o directiona catre sistemul de canalizare.

Sistemul pluvial Bilka este fabricat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare perfecta in timp. Sistemul de imbinare a elementelor este simplu, rapid si eficient, nu permite scurgerea apelor pluviale pe fatada caldirii sau infiltrarea in fundatia si peretii casei, astfel protejeaza intreaga constructie asigurand o duarat de viata mai mare.

Materia Prima

Producerea elementelor sistemului Bilka se bazeaza pe tehnologia suedeza, intrucat foloseste otelul suedez de cea mai inalta calitate (0,6 mm), zincat pe ambele parti(275 g/mp) si acoperit cu Prealq Nova (2 x 50 microni). Stratul de Prealq Nova confera produselor o suprafata de netezime deosebita, stabilitate foarte mare a culorii si o rezistenta solida la actiunea apei de ploie si a agentilor  poluanti din atmosfera.

Cele cinci straturi care confera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata a acestor produse. Acesta este motivul pentru care sistemul Bilka ofera grantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp si singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor.

 

  Caracteristici Tehnice 

Prametru Valoare Norma
Utilizare Exterior
Grosimea suprafetei 50 µm/50 µm ISO 2808
Toleranta grosimii suprafetei µm EN 10 169-1
Luciu 1T(intunecos) – 2T(stralucitor) EN 13523-2
Raza interioara minima de indoire 40 EN 13523-7
Tempereatura minima de formare + 15 °C
Rezistenta la impact 8 EN 13523-5
Duritate HB-F EN 13523-4
Temperatura maxima de lucru + 100°C
Categoria UV RUV3 prEN 10169-2
Categoria de rezistenta la corodare RC4 prEN 10169-2
Variatia culorilor + 100 °C

 

 

 

 

 

 

 

Sistemul pluvial Bilka este disponibil in doua grupe dimensionale, 150/100 si 125/90, accesibil in 12 variante coloristice, dar si in varianta ALUZINC, cu garantie de 25 de ani pentru coroziune. Dimensiunile si variantele coloristice dau posibilitatea realizarii unor combinatii individuale care sa fie cat mai potrivite si sa se asorteze culorii acoperisului. 

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !