Serviciile noastre

Echipele noastre sunt specializate si autorizate de catre producatori in montajul de invelitori tip tigla metalica, ferestere si scari de mansarda / terasa.

Calitate superioara

Satisfactie garantata

Preturi corecte

25 de ani de experienta

ce facem noi?

Comercializăm sisteme complete de învelitori tip țiglă, ferestre pentru acoperiș / terasă, scări pentru  mansardă și profile metalice

Pașii pe care îi urmăm în realizarea oricărei lucrări sunt:

Măsuratoare

Oferta de pret ce o veti primi pentru vanzarea si montarea acoperisului dvs. se face doar in urma masuratorilor pe care unul din agentii nostri le vor face la fata locului. In cazul in care exista proiectul constructiei, ne puteti trimite planul acoperisului, iar oferta o vom realiza in baza acestui plan.

Ofertare

Realizarea ofertei de pret pe baza masuratorilor sau a planului de acoperis din proiectul de constructie a locuintei dvs.; va garantam un raport pret / calitate CORECT!

Consiliere

În funcție de nevoile și dorințele tale, ținând cont de tipul proiectului, arhitectura casei, zona imobilului, bugetul alocat, consilieri noștri specializați te vor îndruma și-ți vor oferi toate detaliile pentru a beneficia de avantajele maxime ale sistemului de învelitoare pentru acoperiș.

MONTAJ

Realizarea ofertei de pret pe baza masuratorilor sau a planului de acoperis din proiectul de constructie a locuintei dvs.; va garantam un raport pret / calitate CORECT!

Trimestrial, oamenii agreați de noi pentru executarea montajelor participă la cursuri de specialitate pentru perfecționare. Astfel, ai garanția că beneficiezi de un montaj profesionist conform cu specificatiile fiecărui producător în parte.

Montajul unui acoperiș tip țiglă metalică presupune:

  • Pas 1: montarea foliei anticondens si a sipcii, in functie de tipul de tigla metalica ales
  • Pas 2: montarea jgheaburilor si a burlanelor, a sistemului de colectare si drenaj pluvial
  • Pas 3: montarea tiglelor metalice
  • Pas 4: montarea elementelor de prindere si etansare

Intră in legatură cu noi.

Îți vom răspunde la orice întrebare

sună acum

0765635787

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !