Ai nevoie de un gard metalic pentru a imprejmui gradina ta si nu stii ce sa alegi? Te-ai documentat despre tipurile de gard folosite cel mai des in tara si vrei un gard care sa nu necesite mentenanta? Atunci cu siguranta ai aflat ca unul dintre cele mai potrivite tipuri de gard pentru tine este cel construit din sipca metalica din tabla zincata de la peacoperis.ro.

De ce sa aleg un gard din sipca metalica vopsita?

Gardul din sipca metalica din tabla zincata de la peacoperis.ro este de departe cea mai practica solutie dintre toate tipurile de gard folosite la noi in tara. Usor de montat si cu un grad scazut de intretinere, gardul din sipca metalica este de asemenea si alegerea cea mai practica din punct de vedere financiar. Cat despre rezistenta in timp, sipca metalica este tratata special cu zinc si cu vopsea, oferind o protectie anti-coroziune indelungata.

Caracteristici:

  • Lungime: intre 100 si 200 cm
  • Grosime: 0,5 mm
  • Latime: 10 cm
  • Material fabricatie: Tabla zincata
  • Sipca metalica are 2 cute
  • Culori disponibile: orice culoare este disponibila si se realizeaza la comanda

 

Ce mai trebuie sa stiu despre sipca metalica gard vopsita?

Durata de viata a sipcelor de la peacoperis.ro este de 25-30 de ani, in functie de gradul de umiditate si salinitate al zonei. Intrucat sipcele sunt vopsite, acestea prezinta o rezistenta suplimentara impotriva coroziunii, coroziunea fiind singurul factor care afecteaza durata de viata a acesteia. Spre deosebire de celelalte alternative de gard, sipca metalica nu va avea niciodata problema craparii sau mucegairii datorita conditiilor meteo nefavorabile.

 

Modele de garduri din sipca metalica

Alte modele de garduri din sipca metalica se diferentiaza prin culoare, mod de asamblare cu temelie sau fara temeile si modalitate de construire, pozitionare a sipcilor. Acestea pot sa fie rare sau dese, simple sau duble, orizontale sau verticale. In functie de alegerea pe care o faci poti obtine un design unic, modern si minimalist.

Sipca metalica e usor de montat si e suficienta prinderea doar in suruburi speciale autoforante care pot perfora metalul, fara a necesita sudura sau personal specializat in confectionarea gardului.

Pentru montarea gardului de sipci metalice ai nevoie doar de autoforante metal cu grosime si lungime in functie de grosimea profilului, dar si de profile pentru construirea gardului: de cornier profil L, Profil U sau teava patrata in functie de necesitate si buget.

 Daca doriti sa va informati mai mult despre tot ceea ce inseamna un gard din sipca metalica de la peacoperis.ro, atunci va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0765635787 sau pe mail: contact@peacoperis.ro

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !