Acoperis tabla tip tigla metalica Caretta

Sistem profesional de învelitoare acoperiș

Caretta are o experienta de peste 11 ani in produscerea sistemelor complete de acoperis.
Am castigat increderea a peste 50 000 de clienti acoperind peste 50 000 de case. Peacoperis.ro impreuna cu Caretta avem capacitatea de a realiza si livra peste 100 de sisteme complete de acoperis pe zi (15 000 mp/zi). Oferim 25 de nunante de culoare RAL atat pentru invelitoare, cat si pentru accesorii si sistem pluvial.
Producem si comercializam peste 30 de produse si repere proprii ce reprezinta intreaga gama necesara unui sistem complet de acoperis

//////////

Cu o creștere constantă din 2006 pana în prezent, Caretta, la ora actuală este unul dintre cei mai importanți producatori de sisteme pentru acoperis din tigla metalica. Creșterea are la bază calitatea produselor, inovatia continua și originalitatea produselor, pliate pe nevoile clientilor. Altfel Caretta reuseste sa imbunatateasca termenul de sistem complet de acoperis din tabla tip tigla metalica.

//////////

Caretta ofera gama completa de solutii pentru constructia unui acoperis durabil, estetic, perfect izolat, oferind o protectie maxima pe intreaga durata de viata a produselor minim 50 ani .

Caretta produce, in fabrca proprie, sisteme complete de acoperis:

  • tigla metalica mata si semilucioasa
  • elemente si accesorii pentru un acoperis complet
  • sistem pluvial rectangular

Tabla tip tigla produsa de Caretta are o greutate redusa fiind mult mai rezistenta datorita performantei otelului utilizat in inaltei tehnologii pre prelucrare. Datorita modului in care aceasta este realizata, nu se decoloreaza in timp si are o protectie impotriva zgarieturilor sau a coroziunii cauzate de factori externi.

Elementele de finisaj Caretta sunt unicat, producție proprie, fiind singurul producator de tabla tip tigla metalica care ofera sistemul de dreanj (jgheaburi, burlane, elemente de fixare, coturi de legatura) in aceasi culoare cu tigla metalica Caretta, mata sau lucioasa, astfel se pastreaza uniformitatea culorii acoperisului.

//////////

//////////

Utilitatea unui sistem complet Caretta

Caretta inseamna calitatate, experienta de 11 ani si cele mai bune preturi.

Cu un sistem complet de acoperis Caretta aveti certitudinea lucrului bine facut si evitati aparatia problemelor pe termen lung.

Tehnologia prin care sunt realizate accesoriile si toate elementele unui sistem pluvial nu este invaziva si nu exista riscuri de poluare sau accidente de mediu.

Caretta respecta in totalitate principiile prevenirii, reduceri si controlului poluarii

Modele de tigla metalica Caretta

Caretta Alpin 3D

Tigla metalica Caretta Alpin, disponibila în variantele Mat Structurat și Semilicios, este acoperită cu vopsea în sistem multistrat, ce ofera siguranta unui acoperis durabil si rezistent la condițiile climatice specifice țării noastre.

Caretta Alpin 3D Plus

Tigla metalica Caretta Alpin, disponibila în variantele Mat Structurat și Semilicios, este acoperită cu vopsea în sistem multistrat, ce ofera siguranta unui acoperis durabil si rezistent la condițiile climatice specifice țării noastre.

Caretta Mediteran

Tigla metalica Caretta Mediteran este un produs unic în Romania. Printr-o solutie tehnica complexa, modelul Mediteran , are integrat avantajele unei folii textile anticondens cu caracteristicile Premium ale tiglei metalice Caretta Mediteran.

Caretta Mediteran Plus

Tigla metalica Caretta Mediteran Plus este un produs unic în Romania. Printr-o solutie tehnica complexa, modelul Mediteran Plus, are integrat avantajele unei folii textile anticondens cu caracteristicile Premium ale tiglei metalice Caretta Mediteran.

Sistemul pluvial Caretta

Pentru solutiile complete de acoperis din tigla metalica Caretta, mata structurata, sistemele pluviale Caretta sunt singurele care ofera un aspect unitar, fara diferente de material sau culoare. Burlanele sunt prevazute cu striatii ornamentale care au rolul de a permite dilatarea sau contractarea materialului la inghet – dezghet, prevenind deteriorarea acestora în timp.

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !