Tigla metalica Metigla

Sistem profesional de învelitoare acoperiș
Solicită o ofertăCalculator acoperiș

Tigla metalica Metigla

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Modelele de tigla metalica Clas, Star, Mira si Teck, produse de Metigla, respecta cele mai inalte standarde de calitate din industrie, reusind totodata sa ofere un pret foarte atractiv. De asemenea, sunt special concepute cu decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile.

Tigla metalica are o durata de viata de peste 50 de ani de la montajul acoperisului, respectand conditiile normale de mediu.

AVANTAJE TIGLA METALICA
Rezistenta in timp
Este realizată din otel structural cu protectie superioara de zinc, de minim 275 g/m², ce asigura si rezistenta in timp a culorii la actiunea nociva a factorilor de mediu.

Imbinare perfecta
Profilele din tigla metalica produse de Metigla se imbina perfect si, astfel, protejeaza casa la intemperii: vant, ploaie, zapada etc.

Estetic
Tigla metalica se adapteaza oricarui stil arhitectural, fiind potrivita atat proiectelor traditionale, cat si celor moderne.

Garantie extinsa
Garantia acordata de Metigla acopera riscurile decolorarii, exfolierii si perforarii prin coroziune, in situatia defectelor de materie prima.

DEPOZITARE

In cazul in care este necesara depozitarea produselor inainte de montaj, tigla metalica se va amplasa in pozitie inclinata, pe traverse din lemn uscat, in interiorul depozitelor sau in alte spatii de depozitare inchise, intr-un loc uscat si bine ventilat, ferite de intemperiile ce pot afecta starea acestora.

Se recomanda ca depozitarea produselor sa se realizeze pentru o perioada de maxim 30 zile.

MONTAJ

La taierea tiglei metalice se recomanda utilizarea foarfecelor manuale sau electrice pentru taiat tabla. Este interzisa utilizarea polizorului unghiular sau a oricaror unelte care produc supraincalzire in zona de debitare. Spanul rezultat din activitatea de debitare sau perforare a tiglei trebuie indepartat imediat, cu ajutorul unei perii.

Folia adeziva de protectie va trebui indepartata la finalizarea montajului.

Tigla metalica se livreaza in pachete infoliate, incarcate in mijloacele de transport cu ajutorul motostivuitoarelor si asezate pe suporti de protectie. Suportii sunt plasati la o distanta de un metru, pentru a evita deformarea foilor de tabla.

In timpul deplasarii se recomanda asistarea pachetului cu chingi, pentru a se evita deplasarea in interiorul mijlocului de transport.

Descarcarea se va realiza cu ajutorul unui motostivuitor automat sau manual, cu respectarea regulilor specifice de manipulare.

Pentru a nu afecta forma in zonele de ambutisare, foile cu lungime mare vor fi ridicate din lateral si transportate pe cant.

Profilul de tigla Clas este caracterizat de linii elegante, armonioase, care se adapteaza perfect unei multitudini de stiluri arhitecturale. Panta minima la care poate fi utilizat acest tip de profil este de 8°.

Cu un design actual, Star aduce un plus de rezistenta acoperisului, dublat de un aspect simetric al profilului si un montaj usor. Din punct de vedere estetic, Star se aseamana cel mai mult cu tigla ceramica.

Tigla metalica Mira confera eleganta si o personalitate aparte acoperisului, fiind o alegere perfecta pentru casele cu arhitectura inspirata din zona mediteraneana.

Tigla metalica Teck recreeaza aspectul acoperisului traditional din sindrila, pe care il imbina cu toate caracteristicile unui acoperis metalic modern.

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !