Tigla metalica RoofArt

Sistem profesional de învelitoare acoperiș
Solicită o ofertăCalculator acoperiș

Tigla metalica RoofArt

Țigla metalică Umbrella®

Fiecare dintre noi ne dorim, pentru propria casă, un acoperiș suficient de bun încât să ofere siguranță și rezistență timp îndelungat împotriva intemperiilor vremii și a altor factori care pot contribui la deteriorarea lui. În cele din urmă, este vorba despre o investiție făcută în calitatea, siguranța și confortul propriei case, lucruri puse pe primul loc de oricine, atunci când vine vorba despre construirea sau îmbunătățirea unei locuințe.

De asemenea, atât pentru echipele de lucru, cât și pentru beneficiarul lucrării, montajul unui acoperiș de calitate ar trebui să poată fi făcut cu ușurință – lucru care ar dovedi potrivirea perfectă a foilor de tablă, spre exemplu, în cazul acoperișurilor de țiglă metalică, și a celorlalte elemente care completează sistemul de învelitoare.

Acest lucru nu doar că permite montarea acoperișului fără a întâmpina dificultăți, dar fără îndoială va asigura, mai târziu, și posibilitatea unor intervenții ușoare pentru eventuale reparații.

Tocmai pentru că este atât de important să alegi un acoperiș de calitate pentru casa ta, compromisurile nu ar trebui să existe atunci când faci această alegere. Desigur, întregul proces de construire al unei case se poate dovedi epuizant atât

din punctul de vedere al energiei pe care o solicită, cât și din punct de vedere financiar. Dar acest lucru nu înseamnă că poți să faci abstracție de însemnătatea acoperișului, neacordându-i atenția și importanța care se impun. Cu o garanţie extinsă de până la 40 de ani, acoperiri de vopsele pe bază bio, tratamente anticoroziune și pentru menținerea culorii, ţigla metalică Umbrella® răspunde celor mai exigente aşteptări. Toate acestea pentru un produs finit ce va asigura casei dvs. trăinicia şi aspectul impecabil.

Alegeți modelul de țiglă metalică care vi se potrivește

Țigla metalică Umbrella este produsă în două variante: cu prinderi ascunse (formată din panouri de două module) și clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module).

De asemenea, puteți opta și între diferite tipuri de materie primă: țigla metalică din clasele Mat Premium și Mat Superior este realizată din oțel nordic SSAB, sau țigla metalică din clasele Mat Structurat, Lucios Standard și Lucios Economic.

Pentru a afla detaliile tehnice aferente fiecărui model, te invităm să completezi formular de contact din subsolul paginii, urmând ca în cel mai scurt timp să fii contactat de echipa noastră pentru a-ți furniza toate informațiile de care ai nevoie.

AVANTAJELE ȚIGLEI METALICE UMBRELLA

OȚTEL NORDIC “BIO”

Țiglă metalică care rezistă în timp și în plus,  protejează mediul înconjurător. Acoperirea GreenCoat presupune că o parte considerabilă a materialului tradițional pe bază de produse fosile este înlocuită cu o componentă bio, provenită din uleiuri vegetale. În acest fel, produsele noastre contribuie activ la protecția mediului prin reducerea emisiilor de noxe în aer.

ZINC 275 GR/MP
Tabla plană SSAB este compusă din mai multe straturi. Stratul de zinc protejează miezul de oțel împotriva coroziunii, în cazul în care stratul de vopsea aplicat peste zinc se fisurează sau se deteriorează parţial, atunci zincul va proteja oţelul prin caracterul său de barieră şi strat de sacrificiu, formând oxidul de zinc. Stratul de grund în aceeași culoare ca și vopseaua face ca eventualele zgârieturi datorate manevrării și a montajului să nu fie vizibile.

CANALE LATERALE DE SCURGERE
Modulele de țiglă metalică Umbrella sunt dotate cu o ambutisare ce permite suprapunerea perfectă a 4 panouri de țiglă, fără suprapuneri vizibile.  Existenţa celor două canale laterale de colectare a apei, protejează acoperișul de infiltraţiile accidentale din exterior și de acumularea condensului în interiorul sistemului.
UTILAJE PERFORMANTE

Investițiile în utilajele profesionale de ultima generație, în dezvoltarea produselor și a tehnologiilor de montare au ca scop obținerea celor mai mari performante sisteme de acoperiș existente pe piață

ACCESORII DIN ACEEAȘI MATERIE PRIMĂ

Siguranța montării unui sistem complet de accesorii din aceeași materie primă și care se îmbină perfect. Nu vor apărea astfel probleme de funcționalitate sau diferențe de nuanță și calitate.

MARCAJUL CE ȘI GARANȚIILE EXTINSE

Produse certificate prin standardele europene și garantate de producătorul de materie primă.

60 de ani – durata de exploatare

40 de ani – garanția anticoroziune

30 de ani – garanția pentru menținerea culorii

Alte beneficii ale unui acoperiș din țiglă metalică

Țigla metalică a devenit unul dintre cele mai populare materiale folosite pentru construirea acoperișurilor. Acestea atrag, în primul rând, prin durata mare de viață, RoofArt oferind o garanție anticoroziunie extinsă de până la 40 de ani pentru acest tip de acoperiș, alături de o garanție de 30 de ani pentru menținerea culorii.

În plus, dacă în urma unor inspecții periodice privind starea acoperișului se constată probleme – acoperișul este suficient de solid încât muncitorii să poată merge pe suprafața acestuia, pentru reparații. De obicei, problemele apar din din motive care țin de montaj. Dar acest lucru poate fi cu ușurință evitat prin utilizarea accesoriilor de acoperiș de la RoofArt.

De fapt, apelând la soluțiile complete pentru învelitori oferite de compania noastră, se reduc semnificativ posibilitățile apariției defecțiunilor. Astfel, vă propunem soluția completă pentru învelitoare, respectiv, toate accesoriile care asigură ermetizarea acoperișului: folii anticondens, coame, dolii, borduri fronton, racorduri la calcan, șuruburi etc.

Elementele de tinichigerie sunt confecţionate din aceeaşi materie primă precum panourile de ţiglă. Montajul unui sistem complet de învelitoare de la un singur producător reduce semnificativ riscul de apariție a problemelor tehnice sau estetice, îmbinarea precară a elementelor, diferențe de nuanțe între produse, decolorarea diferită în timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garanție, toate acestea pentru a asigura durabilitate şi aspect uniform acoperișului.

Un acoperiș din țiglă metalică nu necesită o structură de rezistență extrem de masivă, având în vedere greutatea sa redusă, deci nu doar că economisești niște bani, dar nici nu folosești atât de mult lemn. Concomitent, este necesar mai puțin combustibil pentru transport, întrucât materialul este semnificativ mai ușor. Per total, un acoperiș din țiglă metalică este un mod bun de a-ți echipa casa cu o soluție de calitate pentru acoperiș, dar și de a-ți arăta grija față de mediul înconjurător.

Uleiul de rapiță este folosit în componența stratului de acoperire GreenCoat® a țiglei metalice RoofArt din clasele Mat Premium si Mat Superior. Această tehnologie contribuie la protecţia mediului şi reduce emisiile de noxe în aer.

Panourile din țiglă metalică sunt 100% reciclabile. Principalul material folosit de RoofArt este oțelul scandinav, care poate fi reciclat fără pierderi de calitate.

Aceste beneficii au un impact enorm asupra durabilității generale a materialului de acoperiș din industria construcțiilor.

Un alt mare avantaj este cel privitor la costurile generale ale investiției. Un acoperiș din țiglă metalică este foarte ușor, prin urmare, nu are nevoie de suportul structural pe care alte soluții pentru acoperiș îl necesită. Prin urmare, montarea poate fi mai facilă, ceea ce duce la o lucrare mai ușoară și la economisirea costurilor investite în structura de rezistență.

Acoperișul din țiglă metalică este o investiție pe termen lung, care își va arăta eficiența din punct de vedere economic pe măsură ce timpul trece. Asta, desigur, dacă pui alături materialele de cea mai bună calitate și montajul corect pe care îl oferă experiența și inovațiile RoofArt.

De altfel, misiunea companiei RoofArt este tocmai aceea de a oferi comunităţii soluţii durabile pentru acoperişuri și de a creşte gradul de calitate al lucrărilor efectuate pri tehnicile moderne de montaj.

Țigla metalică de la RoofArt este soluția cea mai potrivită pentru ca acoperișul casei tale să ofere confortul și siguranța de care are nevoie orice cămin, oferindu-ți performanță și eficiență la un preț corect. Te invităm să ne contactezi telefonic sau prin intermediul formularului de contact pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre, iar echipa noastră îți va pune la dispoziție soluții personalizate, perfect adaptate proiectului tău.

Call Now ButtonSunati-Masuratori Gratuite !