Calculator preturi acoperisuri

ALUTYTAN ICE PUR este un nou concept revoluţionar de aliaj metalic, format din Aluminiu, Titan la care se aduga metale preţioase Magneziu, Mangan şi Crom.

Viking Pruszyński oferă o varietate de materiale pentru acoperișuri. Pentru clienţii cu cerinţe speciale, suntem primii din România care oferim acoperişuri produse din metale preţioase, sub denumirea comercialǎ ALUTYTAN ICE PUR.

STUCCO
Finisajul STUCCO se obţine prin extrudarea aliajului ALUTYTAN, care are un efect estetic unic şi proprietate antialunecare.

ALUTYTAN ICE PUR acoperire poliuretan.
În cazul nostru folosim poliuretan care este foarte rezistent la razele UV. Stratul de vopsea are o grosime minima de 55 microni, fiind foarte rezistent la deteriorarile mecanice, zgârieturi şi având o durabilitate crescutǎ a culorii.
Vopselele aplicate au o rezistență excepțională la îmbătrânirea fotochimică, ceea ce face acest produs ideal pentru utilizarea în proiectele în care estetica, durabilitatea și stabilitatea culorii sunt deosebit de importante. Acoperişul ALUTYTAN ICE PUR scaldat în razele soarelui confera un efect unic de reflexii cristaline.

ALUTYTAN ICE PUR nu cunoaşte efectele îmbatrânirii.
Deteriorarea se produce ca urmare a diminuǎrii proprietăților mecanice în timp. Cele mai multe dintre metale își pierd puterea și ductilitatea după câțiva ani. Acest lucru este o cauzǎ a modificǎrilor permanente de temperaturǎ. În timp metalele devin fragile și slabe, însǎ studiile aratǎ cǎ nici într-o sutǎ de ani acest tip de aliaj nu-şi schimbǎ proprietǎţile.
Ca şi exemplu avem cupola de aluminiu a Catedralei San Gioacchino din Roma, după mai mult de o sută de ani, nu au existat schimbări legate de rezistența și ductilitatea aluminiului. Din acest motiv, acest metal este utilizat pe scară largă, în construcția de aeronave și navete spațiale.

  • Caracteristici tehnice
  • extrem de rigid si rezistent
  • usor, nu suprasolicita structura acoprisului
  • nivel foarte redus de atasare a microorganismelor
  • rezistenta chimica ridicata chiar si la temperaturi inalte
  • rezistenta la abraziune
  • stabilitate exceptionala la UV si radiatii
  • proprietati ignifuge intrinseci
  • proprietati anticorozive

Deteriorarea se produce ca urmare a diminuarii proprietatilor mecanice in timp.

Cele mai multe dintre metale isi pierd puterea si ductilitatea dupa cativa ani.

Acest lucru este o cauza a modificarilor permanente de temperatura.

In timp metalele devin fragile si slabe, insa studiile arata ca nici intr-o suta de ani acest tip de aliaj nu-si schimba proprietatile.

  •