Masuratoare

Ofertare

Consiliere

Masuratori

Cosuri de fum profesionale

Un cos de fum (horn) eficient si economic este ceea ce-ti doresti pentru casa ta. Peacoperis.ro se va asigura ca vei achizitiona un cos de fum de o calitate superioara, la preturi accesibile.

De ce sa alegi un cos de fum profesional de la peacoperis.ro

Sunt extrem de rezistente la temperaturi inalte, condens acid, coroziune, datorita materialelor de top din care sunt fabricate, drept pentru care acestea au garantie timp de 30 de ani. Dar ele rezista si mai mult.

In plus, diferenta o face si alcatuirea din elemente prefabricate. Astfel se reduce timpul de montaj si de punere in functiune.

Avantajele cosurilor de fum profesionale:

  • Determina semineul sau alta sursa de incalzire sa functioneze la randament bun si reduce consumul de combustibil
  • Poate fi racordat la surse de caldura pe combustibil lichid, solid sau gazos (seminee si sobe pe lemne, cazane de mare putere, instalatii termice industriale
  • Rezista la socuri termice, temperaturi ridicate, condens acid, umiditate excesiva
  • Rapid de montat datorita elementelor prefabricate
  • Garantie timp de 30 de ani si investitie pe viata

 

Cateva lucruri de care trebuie tinut cont:

  1. Diametrul interior al cosului trebuie sa fie cel putin egal cu cel al evacuarii focarului, deoarece un cos de fum subdimensionat determina functionarea ineficienta a semineului. O dimensionare corecta determina un tiraj optim al dispozitivului.
  2. Lungimea cosului trebuie sa fie mai mare decat coama casei pentru a evita racirea fumului, lucru ce ar putea impiedica functionarea optima a cosului.
  3. Un cos de fum izolat are o durata de viata mai lunga, functionalitate mai buna si rezistenta la coroziune, condens acid, temperaturi inalte.
  4. Montajul cosului de fum tebuie sa fie realizat de personal specializat si autorizat.